Čišćenje namještaja Banja Luka

Čišćenje namještaja Banja Luka,

servis za čišćenje Max u komforu Vašeg doma vrši čišćenje namještaja, traje vrlo kratko, naravno pazimo da je posao obavljen maksimalno diskretno i kvalitetno u skladu s našim standardima. Čišćenje se vrši profesionalnim ekstrakcijskim mašinama namijenjenim za dubinsko čišćenje tekstilnog namještaja

Mašine, kojim radimo ima sastav za ispiranje koji se ubrizgava u sam namještaj te ponovno isisava sa svim prljavštinama nečistoćama. Namještaj je suv nekoliko sati nakon samog čišćenja.

Pranje namještaja metodom ekstrakcije pridonosi boljim higijenskim uslovima. Smanjuje se prisutnost alergena te produžujemo vijek trajanja namještaja. Preporučujemo Vam naše dubinsko čišćenje namještaja metodom ekstrakcije koje na brz i efikasan način unosi dašak osvježenja u Vaše domove.

Čišćenje namještaja započinje šamponiranjem ekološkim i certificiranim sredstvima neutralne pH vrijednosti (pH 6 pH 7), a potom postupkom ekstrakcije izvlačimo nakupljenu nečistoću, prašinu i nametnike poput grinja i bakterija iz vašeg namještaja. Za nekoliko sati oprani namještaj je suh i čist kao da ste ga tek kupili. Jača zaprljanja namještaja nastojat ćemo ukloniti tretiranjem mrlja ili flekova posebnim sredstvima predviđenima za teža zaprljanja, naravno, pritom ćemo voditi računa o materijalu kojim se tretira namještaj kako ne bi došlo do njegovog oštećenja. Sva čišćenja tapiciranog namještaja radimo sa ekološkim sredstvima neškodljivim za ljude, životinje i biljke.

* ČISTIMO VAŠE KAO DA JE NAŠE *

  • MAXimalno čisto
  • Uredno
  • Higijenski
  • Pouzdano