Pranje pod visokim pritiskom

Servisni centar Max

Vam nudi profesionalno čišćenje mašinama za pranje pod visokim pritiskom do 500bara i temperaturom vode do 120 stepeni. Poslove obavljamo sa najsavremenijim mašinama i opremom kao što u Oertzen, Unger, Hako.

Nudimo Vam usluge:

  • Pranja svih betonskih površina ( betonske kocke,betonske staze,kamene površine,spomenici…).
  • Pranje fasada
  • Čišćenje nakon građevinskih radova, građevinskih mašina, oplata i slično,
  • Pranje solarnih panela.

Redovno čišćenje betonskih površina nije samo estetski važno, već i produžava njihov životni vijek, što znači manje troškove za zamjenu u budućnosti. Vrlo učinkovito otklanjamo sve vrste zaprljanja na betonskim površinama (alge,mahovina,ulje i slično).

Besplatno nudimo izlazak na teren i za svako čišćenje možemo uraditi testni uzorak.

Usluga pranja pod pritiskom je neophodan alat za održavanje vaših spoljnjih površina čistim i atraktivnim. Čišćenje Max, sa sedištem u Banjoj Luci na adresi Vladike Platona 3 (Tržni Centar Zenit), je vaš pouzdan partner za ovu vrstu usluge.

Kontakt informacije:

Telefon: +387 63 511 709

Adresa: Vladike Platona 3 (Tržni Centar Zenit), Banja Luka 78000

Naša firma, Čišćenje Max, pruža visokokvalitetnu uslugu pranja pod pritiskom za klijente u Banjoj Luci i okolini. Bez obzira da li želite osvežiti fasadu svoje kuće, očistiti trotoare, staze ili dvorište naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne.

Prednosti korišćenja naše usluge pranja pod pritiskom uključuju:

Efikasnost: Visok pritisak vode omogućava temeljito uklanjanje prljavštine, algi, gljivica i drugih nečistoća sa površina, čineći ih kao nove.
Brzina: Naša oprema omogućava brzo i efikasno čišćenje, štedeći vam vrijeme i napore.
Očuvanje vrijednosti: Redovno pranje pod pritiskom može produžiti vijek trajanja spoljnjih površina i očuvati njihovu vrijednost.
Estetika: Čiste površine čine vaš dom ili poslovni prostor atraktivnijim i uglednijim.
Ekološka svijest: Koristimo ekološki prihvatljive metode i materijale kako bismo smanjili negativan uticaj na okolinu.
Kod Čišćenja Max, posvećeni smo pružanju vrhunske usluge pranja pod pritiskom, garantujući vam zadovoljstvo. Naš tim stručnjaka ima iskustvo u rukovanju visokopritisnom opremom i pažljivo će se postarati da vaše površine budu blistavo čiste.

Za besplatnu procjenu i više informacija o našoj usluzi, slobodno nas kontaktirajte putem navedenih brojeva telefona. Čišćenje Max je vaš partner za čistoću i svježinu spoljnjih površina u Banjoj Luci i okolini.

  • MAXimalno čisto
  • Uredno
  • Higijenski
  • Pouzdano

Pogledajte video

Galerija naših radova