Servisi za čišćenje Banja Luka

Čistoću zgrade nije moguće održati ukoliko se ne obraća više pažnje i na njenu okolinu.

Iako je prostor oko zgrada javna površina, kako bi zgrada, ali i prostor oko nje bio čist i uredan.Stanari  su svjesni da se ipak, jednim dijelom i oni sami trebaju pobrinuti oko toga.

Sve češće se oko zgrada postavljaju dječja igrališta i klupe, međutim ako prostor gdje se igraju djeca ili gdje su postavljene klupe da bi stanari izašli nije čist. Nego je pun opušaka, bačenih otpadaka, prirodnog otpada – taj prostor gubi namjenu.

Zbog toga je profesionalni servis za čišćenje u Banjaluci, “ŠIŠĆENJE MAX”

uvidio da usluga čišćenja stubišta i zgrada mora da podrazumijeva i nešto više.

Zato, umjesto da očiste samo stubište oni čiste kompletnu površinu oko zgrade. Sada u vrijeme straha od zaraze koronom, uključili su učestalije obilaženje objekata koje održavaju i njihovu dezinfekciju. Servisi za čišćenje Banja Luka

S obzirom na to da potrebe za brigom o površinama oko zgrade postoje bez obzira  na godišnje doba. Oni, kako navode, kose travu, uređuju živu ogradu, postavljaju žardinjere sa biljkama po želji stanara, obavljaju proljećno uklanjanje prirodnog otpada.

Sada, na jesen, od njih možete očekivati skupljanje lišća, koje ako pokisne zna da preko obuće u stanove unese mnogo prljavštine.

Stanare vanjsko čišćenje skoro da ne košta ništa

Ekipa servisa “ČIŠĆENJE MAX” dodaje da sve to za stanare gotovo pa ne košta ništa. Jer je sve to uključeno u jedan od paketa koji zgrade najčešće izaberu kao uslugu redovnog čišćenja.

Kada stanari vide detaljnost u čišćenju stubišta, kako kažu, često ih pozivaju da čiste i njihove stanove, garaže i druge objekte.

“Za sve to važno je imati odgovarajući alat i sredstva za čišćenje (usisivače koji idu u poslovne prostore ne koristimo u stanovima).

Vanjsko čišćenje (mašine za metlanje, perači pod pritiskom…). Alati za velike površine – hale i garaže (veliki usisivači, mašine za podove, kompresori…)”.